Välkommen till Nordic Natural Beauty

Med passion för skönhet, hållbarhet, djur och natur letar vi efter de finaste naturliga skönhetsmärkena och distribuerar på den nordiska marknaden.

Vision
Vår vision är att vara Nordens mest intressanta varuhus för naturlig skönhet

Kvalitet är alltid i fokus
Prestanda och effekt, känsla och dofter, hållbara snygga förpackningar, etiska varumärken är viktigt för oss. Vi testar, luktar, lusläser ingredienslistor, går igenom produktionsprocesser och transporter, pratar med grundarna av varumärket – allt för att hitta de varumärkena, företagen och de människorna som har samma värderingar som oss. Där skönhet och hållbarhet går hand i hand.

Många snackar
Handen på hjärtat är det många som snackar hållbarhet och slänger sig med ord som clean beauty, naturligt, veganvänligt osv. Men tittar man närmare så är det många som bara vill hänga med på den gröna trenden. Vi säger nej till många fler varumärken, än vi säger ja. Det kräver såklart stor integritet, men vi menar att det lönar sig i längden.

Business ska vara kul
Att bygga en verksamhet innebär ofta mycket slit och sena kvällar. Men det betyder också privilegiet att få arbeta med det man tror på. Men det är människorna som vi möter på vägen som är de allra viktigaste. Business ska vara kul och vi älskar att bygga samarbeten med kunder, parters och människor i branschen!

Våra varumärken
När vi bygger vår portfölj av varumärken ska alla bidra med något unikt och de inte ska konkurrera med varandra. Alla ska ha sin plats att växa. Våra noggrant utvalda varumärken är Inika Organic, Eco by Sonya, Moonsun Organic of Sweden, Jimmy Boyd, Inlight Beauty, Sol de Ibiza och MaterNatura. Du hittar dessa hos våra fina återförsäljare som är bland annat salonger, hälsobutiker, apotek, hotell och webbutiker.
Självklart kan du handla här av oss.

Mission
Vår mission är att fler människor ska upptäcka fördelarna med naturlig, ekologisk, vegansk och hållbar skönhet. Att välja kvalitet framför kvantitet, och hitta en effektiv skönhetsrutin som inte bara känns bra på huden, utan som också känns bra i magen. Slit och släng är förbi, eftertänksam och medveten konsumtion är det enda som gäller. Att leva livet lite mer hållbart helt enkelt!

Vi bygger en lite justare och hållbar skönhetsbransch!
Välkommen till Nordic Natural Beauty