We did it - Stjärnorna tog hem priserna!

We did it - Stjärnorna tog hem priserna!

För några veckor sedan blev tre av våra varumärken nominerade till Organic Beauty Awards, en hyllning till de bästa och mest hållbara varumärkena inom den naturliga skönhetsbranschen. Ceremonin ägde rum på Green Beauty Day den 17 maj - ett samarbete mellan NOC Sweden och Online Health Group där alla entusiaster av grön skönhet samlas för att testa allt från smink, hårvård och hudvård, upptäcka nyheter och trender, samt träffa likasinnade människor.

Laddade med hopp och förväntningar, följde vi uppmärksamt varje ögonblick på den stora skärmen när pris efter pris delades ut av Catherine Dichy som är Organic Beauty Awards ordförande och härliga Richard Söderberg, en av Sveriges mest framstående operasångare.

Trots att konkurrensen var stenhård var vi helt övertygade om att vår närvaro i nomineringarna var välförtjänt. Vi är superstolta över att leverera vad vi lovar - de allra bästa, mest hållbara och etiska produkterna på marknaden.

Så med pirr i magen väntade vi på att se om vi skulle lyckas ta hem något pris. Och där, bland applåderna, hände det:

MaterNaturas Reconstruction Spray with 3 Amino Acids vann Bästa Hudvård! ✨

Juryns motivering:
“Stärk ditt svall med denna trio, aminosyror och keratin i harmonisk bio. Lyfter hårets glans och ger volym utan att tynga ner - en trygg produkt för alla som vill ha ett friskt hår.”⁠ 

Men det var inte slut där!

Knappast hade vi hunnit ta in det första priset innan vi hörde de underbara orden igen:

“Och vinnaren av Bästa Ögonmakeup är… INIKA Eyeshadow Quad - Sunset

Juryns motivering:
“Fest som till vardag den varje ögonblick ett lyft. Med skönhet som håller från morgon till kväll, förvandlar den din look till något speciellt.”

Med skratt och otroligt mycket glädje hämtade vi ytterligare ett pris!

Och även om vår älskade Inlight Beauty Face Oil inte vann Bästa ansiktsolja, var vi fullständigt nöjda med utvecklingen av händelser. Det blev en påminnelse om vårt engagemang och dedikation till vårt arbete – en passion som vi så gärna delar med alla andra natur- och skönhetsälskare.

Men plötsligt har vår uppmärksamhet återigen vänt till den stora skärmen när vi fick en till nominering som vi inte ens var medvetna om.

Priset för det mest hållbara varumärket går till… Inlight Beauty!

Juryns motivering:
“Vi imponeras av Inlight Beauty och ser dem som förebilder när det gäller att jobba med miljömässiga och sociala frågor utifrån väsentlighet, inte minst för att målsättningarna följs upp på ett systematiskt sätt och redovisas tydligt och transparent så att det går att följa utvecklingen.” 

Fullständigt chockade och extatiska, mottog vi det tredje priset! 

För oss på Nordic är hållbarhet inte bara en trend, det är grunden för allt vi gör. Att få så mycket erkännande från branschens experter driver oss ännu hårdare att fortsätta vår resa mot en mer hållbar framtid.

Vi är djupt tacksamma för ert stöd och förtroende. Det betyder allt 🤎

För mer spännande nyheter, glöm inte att följa oss på våra sociala medier!

Låt oss fortsätta att sträva efter en värld där skönhet och omsorg om vår planet går ihop.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.