Vilket läppstift passar dig? Få tips av Sonya Driver

Vilket läppstift passar dig? Få tips av Sonya Driver

Sonya Driver är den ikoniska grundaren av Eco by Sonya. Har du inte stött på henne tidigare så rekommenderar vi dig att spana in henne, varför inte följa henne på sociala medier? Om du har du energidipp en dag, så peppas du säkert upp av hennes entusiastiska och kraftfulla personlighet! En riktig power-kvinna! 

Här ger hon dig tips om sina naturliga och veganska läppstift. De är superfina för torra läppar, blöder inte och är härligt krämiga. Varför inte använd Eco by Sonyas Lipliner till dem? Sonya menar också att det inte finns något rätt eller fel när det gäller smink. Känner du att det är rätt, så är det rätt för dig! Det är du som ska känna dig fin. 

Vilken nyans passar dig? Vi tycker att nyanserna är väldigt tacksamma och passar de flesta läppar.

Lipstick Miami Rose är läppstiftet som snabbt blir mångas favorit. Miami Rose är helt enkelt ikonisk! Den är klassiskt fantastisk, med perfekta dimrosa pigment som kompletterar alla hudtoner och fungerar med varje outfit.

Lipstick Burleigh Red är ett härligt rött högpigmenterat, krämigt och matt läppstift! Denna vackert djärva klassiker är otroligt närande och formulerad med härliga färger från naturen.

Lipstick Kirra Pink är ett flirtigt mjukt läppstift, med rosa pigment som ger en naturlig look och smälter härligt på dina läppar. Det här läppstiftet är designat för att återfukta och ge en subtil pop av färg.

Lipstick Currumbin Coral är läppstiftet med en underbar korallnyans som ger sommarvärme till din hudton och en fantastisk men subtil glans. Den är formulerad för att kännas som en hybrid mellan läppglans och läppstift och kommer hålla dina läppar mjuka och återfuktade hela dagen.

Lipstick Byron Nude är läppstiftet med den perfekta nude- nyansen! Perfekt neutral och vackert subtil på alla hudtoner. Den här vackra nyansen kommer snabbt att bli en favorit för vardagsmakeup. Du hittar endast näringsrika, naturliga ingredienser i våra läppstift, såsom jojoba, sheasmör och apelsinskal. Speciellt formulerade för att snyggt mattas av och hålla dina läppar mjuka och återfuktade.

Vilken blir din nya favorit? 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.