Vilken brun-utan-sol passar mig bäst?

Vilken brun-utan-sol passar mig bäst?

Garanterad lyckad fuskbränna (för den riktiga nybörjaren)

Winter Skin, – oavsett om du är superblek och känner dig osäker på att ta ett steg in i brun-utan-sol världen eller vill ha en mjukt solkysst look så är Winter Skin din produkt. Det är en återfuktande body lotion och brun-utan-solprodukt i ett, så du kan använda den precis som en vanlig body lotion (glöm inte att tvätta händerna efteråt bara). Det är den perfekta brun-utan-sollotionen för den ljusa huden som enkelt kan byggas upp, så du kan alltid applicera fler lager för mer färg.

Minst anstängning, brun-utan-sol för alla

Invisible Tan,  – när du vill ha en enkel och smidig rutin, väljer du Invisible Tan. En krämig brun-utan-sol som känns som en lyxig återfuktare. Den är helt ofärgad och blir alltså osynlig på kroppen vid applicering. Smörj in dig, gå och lägg dig och vakna upp med en gyllene ton.

Akut brun-utan-solresultat!

Cacao Tanning Mousse – när du har ett event och behöver få till en härlig bronsig look, typ nu, då väljer du Cacao Tanning Mousse. Den ger färg på bara en timme och fortsätter att ge mer färg med mer tid. Superpraktisk, bara applicera och gör dig redo för dagen.

För dig som vill ha en mörk, djup solbränna

Hempitan – den mörkaste brun-utan-solprodukten i serien. Ett vatten som ger en mörk, djup och bronsig solbränna, inte har den typiska brun-utan-soldoften och en härlig klibbfri känsla på huden vilket gör att du kan klä på dig eller hoppa rakt i säng direkt efter applicering. Ger färg på bara en timme men blir djupare om du låter den sitta längre.

Till hudvårdsrutinen

Face Tan Water – lägg till denna produkt i din hudvårdsrutin och du kommer känna dig superfräsch, alltid! Speciellt framtagen för ansiktet, så den är skonsam för känslig hud, minskar rodnad och ger din hud en jämn härlig ton. Perfekt för att tona ner rodnad vid acne, ärr, rosacea eller couperoser. Byt ut ditt ansiktsvatten 2-3 gånger i veckan för att bibehålla en lätt solkysst look.

2 in 1 - spray för ansikte & kropp

Natural Tanning Mist - en ultrafin mist för både ansikte och kropp som snabbt och enkelt skapar en naturlig solbränna. Den solkyssta looken utvecklas helt på 10 timmar och önskar du mer färg applicerar du bara igen. Ett extra plus för den superhärliga doften!

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.