Upptäck Moonsuns C-vitamin mirakelkur

Upptäck Moonsuns C-vitamin mirakelkur

Känner du dig förvirrad av alla tips och information om hudvård som finns på nätet? Lever din hud dessutom sitt eget liv? Det kan bli tröttsamt att läsa igenom hundratals artiklar och fortfarande tveka om vad som fungerar bäst.

Vi har skapat en DIY (Do It Yourself) guide, där du får en enkel steg för steg som ger dig en riktig glow up!

Moonsuns skönhetsexpert Jane har här förberett en C-vitamin ansiktskur, en perfekt lösning inför den varmare säsongen, där din hud kan gynnas av lite skydd.


Men varför C-vitamin?
C-Vitamin rekommenderas som tillskott av många experter, det finns gott om kliniska data som stöder effektiviteten, vilket är långt ifrån alla antioxidanter på marknaden.

Visste du till exempel att solskydd blockerar 55% av de fria radikaler som uppstår vid UV-exponering? Det betyder att även om vi använder solkräm varje dag, är vi inte helt skyddade från oxidativ stress som kan orsaka skada på hudceller och vävnader.

Men studier visa att C-vitamin neutraliserar dessa fria radikaler, och använt tillsammans med solskydd kan UVB-skador minska med 52%! Vilken combo 🙂

Förutom att fungera som antioxidant så hjälper C-vitamin kroppen att bygga upp kroppens brosk och benvävnad, minska inflammationer och lättare ta upp järn från maten.

Sammanfattningsvis, C-vitamin:

✓ minskar solskador

✓ stimulerar kollagenproduktionen

✓ förebygger inflammation

Moonsuns C-vitamin ansiktskur

Steg 1 - Rengöring
Rengör ansikte, hals och dekolletage med Cleansing Oil. Applicera på torrt ansikte, massera upp med vatten och tvätta noggrant av med tvättsvamp/varm handduk. Rengör ytterligare en gång med Cleansing Cream. Njut av produkternas dofter. Moonsun Organic är doftsatt för att stimulera sinnet och skapa välbefinnande.


Steg 2 - Peeling
Blanda ca 1 tsk Body Scrub med lite Cleansing Cream och låt smälta in i huden ca 1-2 minuter. Massera därefter lätt med cirkulerande rörelser. Tvätta lätt men noggrant av peelingen med hjälp av ljummet vatten och tvättsvamp/varm handduk.


Steg 3 - Återfuktning
Återfukta huden på ansikte, hals och dekolletage med Refreshing Face Mist på bomullsrondeller alternativt spraya direkt på huden.


Steg 4 - Vitamin C serum
Applicera rikligt med Vitamin C Serum och massera huden i ca 5 minuter. Fukta en handduk med svalt vatten, luta dig tillbaka och lägg handduken över ansiktet i ca 5 minuter (ta lite extra Vitamin C Serum om huden redan absorberat allt under massagen).

Steg 5 - Face Oil
Torka av ansiktet med den svala handduken och avsluta med att massera in några droppar Face Oil på ansikte, hals och dekolletage.


Nu när du är klar, så vill vi gärna veta vad du tycker. Kändes det skönt? Vad säger din hud? Kommer du att göra ansiktskuren till en ny rutin?

Vi finns här för dig 🤎

 Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.