Aldrig mer torra läppar

Aldrig mer torra läppar

Torra, spruckna läppar är ett vanligt problem, året runt. När läppar förlorar sin naturliga fukt så blir de torra och börjar flagna. Många har en tendens att dra av det torra skinnet, vilket kan leda till blödande läppar och irritation.

Tips på hur du kan behandla torra läppar:
Återfukta regelbundet är bra för dina läppar, eftersom läpparnas tunna hud saknar naturligt fett då vi inte har några talgkörtlar på läpparna. Detta gör att det finns en större risk för dem att torka ut, men om du återfuktar dem regelbundet hjälper du dina läppar att bevara fuktbalansen

Det är också viktigt att tänka på vad du applicerar på dina läppar. Som du säkert märkt, finns det produkter som inte ger dina läppar långvarig fukt - utan snarare gör dem snabbt torra igen. Det är inte lätt att hitta rätt, därför ska jag introducera dig till vårt nya varumärke Trew - som du garanterat kommer behöva under din vardag <3 

När vi provade dessa härliga läppbalsam första gången så trodde vi inte att det var sant “Is this Trew?” en fantastisk läppbalsam som kapslar in fukt, doftar ljuvligt samtidigt som den inte blir kladdig. 

Trew grundades i Frankrike som grundades av två passionerade forskare, Romain och Ludovic, som är biologer, kemister och kosmetologiingenjörer. Deras mål är att avmystifiera kosmetika och ge ny mening till en bransch där marknadsföring ofta går före vetenskap. De vill göra konsumtionen mer ansvarsfull för både hälsan och planeten genom att utveckla naturliga, effektiva och miljövänliga produkter i sitt forskningslaboratorium i Bretagne. 

Visionen är att erbjuda härliga produkter för dina läppar som ger en kombination av 100% naturliga ingredienser, hållbarhet och effektivitet. Trew har skapat en unik formula som innehåller en hög grad glycerin och som effektivt låser in fukt i läpparna men också reparerar, mjukar och vårdar precis vad dina läppar behöver. 

Aldrig mer torra läppar :)


Läppbalsamen finns i tre olika varianter,  för dagen, för natten och tonade, som har ljuvliga dofter och kommer i härliga grafiska förpackningar som ser ut som godis och är tillverkade av återvunnet material.


Day Balmen kommer i 4 olika dofter som är läppvårdande produkter som appliceras med en  läpp applicator. Lip balmen är speciellt skapad för att ge djup återfuktning och näring samtidigt som den mjukgör läpparna vilket effektivt reparerar och mjukgör torra och spruckna läppar. Förutom att återfukta läpparna bidrar lip balmen  också till att ge fyllighet och motverka förtidigt åldrande.
Lime Lip Balm | Rose Lip Balm  |  White Peach Lip Balm  |  Coconut Lip Balm


Tinted Balm kommer i 3 olika dofter och nyanser som är en perfekt blandning mellan näringsrik vård och naturlig makeup. Den ger intensiv återfuktning och mjukar upp läpparna perfekt dig som älskar en naturlig och lätt färg. 

Raspberry Tinted Lip Balm | Cherry Tinted Lip Balm | Blueberry Tinted Lip Balm 


Night Lip Balm kommer i 2 olika smaker, mint och choklad, och har en högre vaxhalt, vilket ger den en rikare, tjockare konsistens. Läppmasken ger en intensiv återfuktning, naturlig fyllighet och motverkar förtidigt åldrande och lämnar läpparna mjukare och fylligare på morgonen.

Mint Night Lip Mask | Cocoa Night Lip Mask 


Prova Trew idag!

Är du redo att säga hejdå till torra, spruckna läppar och hej till mjuka, återfuktade och välvårdade läppar med Trew? Vilken blir din favorit? 

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.