Möt årets 3 nominerade stjärnor

Möt årets 3 nominerade stjärnor

Det är ingen överraskning att våra naturliga skönhetsvarumärken tar världen med storm och erövrar allas hjärtan. Vi är så himla stolta över våra bidrag till en mer hållbar, ekologisk och hälsosam skönhetsindustri, där vi arbetar med naturen istället för emot den!

Vi säger ett stort tack till juryn som denna gång har nominerat två av våra nyaste varumärken - MaterNatura och Inlight Beauty! Det ger oss otroligt mycket glädje och bekräftelse att vi gör rätt - när vi väljer ut de härligaste produkterna och varumärkena att introducera på den Nordiska marknaden. 

Så utan vidare dröjsmål, här är årets nomineringar till Organic Beauty Awards och tre anledningar till varför du bör inkludera dem i din skönhetsrutin redan nu :)

Bästa Ansiktsserum/Ansiktsolja under 600 kronor - Inlight Beauty | Face Oil 

Nyligen tog denna kärlek hem priset "Bästa ansiktsolja" på Beauty Shortlist Award 2024 och är nu redo att ta hem fler titlar! Det känns som att ingen kan stoppa vår botaniska bioaktiva mästare, och det med all rätt.

Denna olja är lätt, men återfuktar din hud som ingen annan. Så du kommer vara lika strålande när du kommer hem från jobbet, som när du går hemifrån. Med lavendels lugnande egenskaper kan du samtidigt bevara din inre zen!

Astringerande rosenknoppsextrakt förebygger inflammation, Vitamin E skyddar dina celler och skapar en skyddande barriär runt ditt ansikte. Doften är ljuvlig! Som Jane säger: “Man blir som besatt av doften!”

Kort sagt:

✓ Perfekt som sminkbas

✓ Långvarig återfuktande och skyddande effekt

✓ Balanserar din talgproduktion till den optimala nivån

Klicka hem Bästa Ansiktsoljan här 🤎

Bästa Hårvård - MaterNatura | Reconstruction Spray with 3 Amino Acids 

Här kommer räddaren för alla snyggingar som älskar att färga eller behandla sitt hår! Men kanske har du märkt att håret inte älskar det lika mycket…? Det kan lätt bli slitet och trist när du färgar håret. Även vintersäsongens kyla och sommarens starka sol, gör håret i behov av extra omtanke. 

Vi vet hur knepig hårvård kan vara. Därför uppskattar vi MaterNaturas omtanke med en superprodukt som innehåller tre viktiga aminosyror när ditt hår skriker hjälp! SOS! Genom att skapa en proteinfilm som förseglar och reparerar dina kluvna toppar och hårstrån, kommer denna spray att säkerställa att håret får kärleken den behöver. 

I sammanfattning:

✓ Återfuktar, stärker, ökar volymen och förbättrar glansen

✓ Ger kraftfullt skydd med hjälp av aminosyror, jästpeptider, risproteiner och växtbaserat keratin

✓ Tynger inte ner håret

Säg hejdå till slitet hår här 🤎

Bästa Makeup Ögon - Inika Organic | INIKA Eyeshadow Quad – Sunset

En riktig klassiker. En fängslande solnedgång på dina ögonlock, som både kan beundras av dig själv och människorna du möter. Varma och jordnära toner, både matta och skimrande, som passar för alla tillfällen. Perfekt för dagliga sminkrutiner eller en “night out” med vänner.

Har du känslig och lättirriterad hud? Problemet är löst! Produkten är berikad med extrakt från kakaofrö, samt karnaubavax för att ge en mjukgörande effekt och uthållig finish som varar tills den riktiga solnedgången infaller.

Med enklare ord:

✓ Grundtoner med mångsidiga användningsområden

✓ Skonsam mot din hud under hela dagen

✓ Hållbar förpackning som hjälper dig göra en insats för miljön

Få din night out look här 🤎

Oavsett om du aldrig har testat produkterna ovan, eller om du är en hängiven entusiast av naturlig skönhet, dela gärna dina spännande tankar med oss.

Vilken produkt skulle du själv nominera? Kommentera gärna!

Och sist, håll tummarna för våra stjärnor! De förtjänar verkligen att vinna.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.