INIKAs Varumärkes ambassadör Robyn Lawley Avsnitt 1

INIKAs Varumärkes ambassadör Robyn Lawley Avsnitt 1

Träffa INIKAs varumärkesambassadör Robyn Lawley. Hon är inte bara supermodell och har varit på omslaget av ELLE Magazin. Hon är också aktivist, har en passion för hållbarhet och är vegan. Du har också sett henne på The Ellen Show. Men nu är alltså underbara Robyn Lawley ambassadör för INIKA!

Robyn är mest känd för sitt omslag på Vogue Italias juninummer 2011 och var en av de första kurvmodellerna på omslaget till Vogue Italia tillsammans med de andra plus size-modellerna Tara Lynn och Candice Huffine, fotograferade av Steven Meisel.

I början av 2015 blev Robyn en Sports Illustrated "Rookie", vilket gjorde henne till den första "plus-size" modellen som presenterades i tidningens årliga badkläders-nummer. Hon har sedan dess varit med i numret 2015, 2016, 2017 och under 2018 även filmat serien "In her own words" för tidningen. Samma år blev hon inbjuden att tala på ELLEN-showen för att dela sitt budskap om kroppspositivitet och inkludering.

År 2022 återvände Robyn till Australien för att leda Curve Edit, den första catwalken någonsin som inkluderade storlekar på Australian Fashion Week. Det var här som Robyn först introducerades till INIKA Organic, som sponsrade evenemanget.

"Min resa med INIKA började när jag ledde Curve Edit på Australian Fashion Week och fick uppleva sminket på nära håll. Först blev jag helt överväldigad av hur sminket såg ut och kändes på min hud. Senare, när jag grävde lite djupare, blev jag så glad att upptäcka att INIKA ledde vägen inom hållbarhet som världens första plastneutrala sminkmärke. Det är också veganskt och 100 % naturligt. 

Jag kunde inte tänka mig ett bättre varumärke att samarbeta med!”

 Avsnitt 1 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.